Contact

Voor aanvullende informatie of voor boekingen zijn we bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

 

Ons adres

Le Logis, 6 Route du Pont, 24410 Parcoul – Chenaud.

 

Van Nederland naar Chenaud

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig kun je vanaf Amsterdam op Bordeaux vliegen met Easyjet en met KLM. Vanaf Rotterdam vlieg je, alleen tussen april en oktober, met Transavia naar Bergerac. Raadpleeg voor details de sites van de maatschappijen. En hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vlucht is. Op beide vliegvelden kun je een auto huren. Wel vooraf reserveren!
Van Bordeaux en ook van Bergerac is het ongeveer een uurtje met de auto naar Chenaud.

Met de trein

Met de trein kun je ook reizen. Eerst naar Parijs. Je komt dan aan op Gare du Nord. Vervolgens ga je met metro of taxi naar een ander station (Montparnasse) en dan met de TGV naar Bordeaux. (reistijd van Parijs naar Bordeaux is ongeveer 3,5 uur). Daar kun je weer een kaartje kopen richting Chenaud. Je reist dan naar Chalais (Charente). Reistijd is 56 minuten. Dat is 6 km van Chenaud. Laat even weten hoe laat je aankomt, we halen je met plezier op. Er zijn wel wat alternatieven, maar dit is wel de handigste route.

Met de auto

Een paar jaar geleden zijn de dorpen Chenaud en Parcoul gefuseerd. De nieuwe naam is, hoe verwonderlijk, Parcoul – Chenaud.

Als je met de auto rijdt en je maakt gebruik maakt van een TomTom of Google Maps, dan staat Jachtslot Le Logis als “Le Logis” vermeld in de lijst van straten. In 2018 heeft elke straat een naam en elk huis een nummer (6, Route du Pont) gekregen. Het is niet zeker of ons nieuwe adres al door Tom Tom of Google Maps worden gebruikt.

Privacy verklaring

Hier kun je de privacy verklaring lezen van Jachtslot Le Logis.