Contact en route

Voor aanvullende informatie of voor boekingen zijn we bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

 

Ons adres

Le Logis, 6 Route du Pont, 24410 Parcoul – Chenaud.

 

Van Nederland naar Chenaud

Met het vliegtuig

Met het vliegtuig kun je vanaf Amsterdam op Bordeaux vliegen met Easyjet en met KLM. Vanaf Rotterdam vlieg je, alleen tussen april en oktober, met Transavia naar Bergerac. Raadpleeg voor details de sites van de maatschappijen.
En hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vlucht is. Op beide vliegvelden kun je een auto huren. Wel vooraf reserveren!
Van zowel Bordeaux als van Bergerac is het ongeveer een uurtje met de auto naar Chenaud.

Met de trein

Met de trein kun je ook reizen. Eerst naar Parijs. Je komt dan aan op Gare du Nord. Vervolgens ga je met metro of taxi naar een ander station (Montparnasse) en dan met de TGV naar Bordeaux. Er zijn op dit moment 2 TGV verbindingen tussen Parijs en Bordeaux; de ene gaat via Poitiers-Angoulême en de ander gaat rechtstreeks. Een duidelijk verschil in reistijd.

In Bordeaux kun je weer een kaartje kopen richting Chenaud. Je reist dan naar Chalais (Charente). Reistijd is 56 minuten. Dat is 6 km van Chenaud. Laat even weten hoe laat je aankomt, we halen je met plezier op. Er zijn wel wat alternatieven, maar dit is wel de handigste route.

Met de auto

Zoals hierboven hebben gemeld, heeft Jachtslot Le Logis een eigen app beschikbaar waarin je ook een routeplanner in zit.

Een paar jaar geleden zijn de dorpen Chenaud en Parcoul gefuseerd. De nieuwe naam is, hoe verwonderlijk, Parcoul – Chenaud.

Als je met de auto rijdt en je maakt gebruik maakt van een TomTom of Google Maps, dan staat Jachtslot Le Logis als “Le Logis” vermeld in de lijst van straten. De straat en nummer is: Route du Pont, nummer 6.

Privacy verklaring

Hier kun je de privacy verklaring lezen van Jachtslot Le Logis.

De eigen app van Jachtslot Le Logis

Vorig jaar hebben we een eigen app ontwikkeld voor onze gasten.
Als jouw boeking is bevestigd, krijg je van ons gratis de inlogcode.
Onze eigen app geeft veel info over de omgeving van Jachtslot Le Logis.
Maar ook een routebeschrijving!